30 päivän sisältöideat

Tässä muutamia vinkkejä 30 päivän sisältökalenterin luomiseen. Ihan ensimmäiseksi suosittelen suunnittelemaan aiheet etukäteen. Tee lista aiheista, joista haluat kirjoittaa ja aikatauluta ne kalenteriin. Tämä auttaa sinua pysymään järjestelmällisenä ja tuottamaan korkealaatuista sisältöä säännöllisesti. Mallia voit ottaa vaikkapa tekemästäni sisältökalenterista, jonka liitin tähän esimerkiksi. 👇

Huomioi juhlapyhät ja tapahtumat. Muista suunnitella sisältöä juhlapyhille ja ajankohtaisille tapahtumille, kuten koulujen loma-ajat, juhlapäivät tai teemapäivät. Hauskoja tapahtumia löydät esimerkiksi Pasi Viinamäen somekalenterista.

Käytä eri formaatteja! Monipuolista sisältöäsi käyttämällä eri formaatteja, kuten kuvia, videoita, podcasteja ja infografiikoita. Kanavasi kiittävät sinua myöhemmin.

Kartoita lukijoidesi kiinnostuksen kohteet. Tutki, mistä aiheista lukijasi ovat eniten kiinnostuneita ja sisällytä nämä aiheet sisältökalenteriisi. Nappaa mukaan myös ajankohtaisia (kuratoituja) aiheita alan julkaisuista.

Tee yhteistyötä muiden kanssa. Suunnittele sisältökalenteri yhteistyössä muiden bloggaajien, vaikuttajien tai brändien kanssa. Tämä auttaa sinua tavoittamaan uusia yleisöjä ja luomaan arvokkaita suhteita.

Seuraa tuloksia. Analysoi, mikä toimii ja mikä ei. Tämä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä tulevaisuudessa ja kehittämään sisältöstrategiaasi. ❤️