Mistä on yhteisömanagerit tehty?

Kohtaamisista, somepäivityksistä, nettisivu-uudistuksista, tapahtumista, vauhdista ja mielipiteiden yhteensovittamisesta.

Vuoden aikana olen saanut tavata mahtavia tyyppejä, kokea onnistumisia ja tuntea mokailujen suloisen häpeän. Sata rautaa tulessa ja nuotioon luultavasti unohtui niistä kaksi. Pyydän anteeksi jo etukäteen, lupaan korjata tilanteen nopeasti kera hersyvän naurun. Elämä on liian lyhyt, että siihen kannattaisi suhtautua muutoin kuin huonolla huumorintajulla.

Kymmenen taitoa, jotka pelastavat yhteisömanagerin päivän

  1. Kyky nauraa itselle. Joskus mokaa, mutta yhteisömanagerit ovat onneksi oppivia otuksia.
  2. Sovella, hustlaa ja muuntaudu. Vaikka sinulla on takataskussa suunnitelmat A-Ö, nurkan takaa varmasti tepastelee joku messevä ongelma, joka yrittää yllättää. Hengitä. You got this!
  3. Ajasta. Kaikki. Mahdollinen. Tänään.
  4. Ennakointi ja suunnitelmallisuus on parempi kuin pelkkä reaktiivinen toiminta.
  5. Yhteisön muut työntekijät eivät luultavasti ole vielä huomanneet, että sentraalisantrana tiedät kaikkien poissaolot, lomat, yritysjärjestelyt ja muutokset toimenkuvassa. Play it cool. Älä juoruile.
  6. Ole sieni. Ei sellainen Alkoon menevä vaan tietoon. Jos et tiedä jotain, ota selvää.
  7. Kuuntele. Hyvä puhuja ei pärjää hyvälle kuuntelijalle. Luin sen jostain vanhoja sananlaskuja käsittelevästä kirjasta. Viisaus taisi olla kiinalainen ja joka tapauksessa oikeassa.
  8. Verkostoidu. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea mutta olisi mainiota, että tunnet sen parhaan asiantuntijan, joka tietää.
  9. Empatia. Ei ole väärin, että osaat asettautua toisen kenkiin. Sinun ei tarvitse kävellä niillä, mutta näkökulman ymmärtäminen auttaa ratkaisemaan ristiriitoja kivuttomammin. Luota minuun.
  10. Heittäytyminen. Yhteisömanageri oli eilen sisällöntuottaja, tänään yhteisön cheerleader, huomenna projektipäällikkö ja viikon päästä yhteisön paras käyntikortti. Joka päivä kuitenkin yhteisönsä pulssilla.

Bonus

11. Kiitä.❤️ Pieni sana, mutta joskus yllättävän iso asia JA ilahduttaa aina.

Muista pysähtyä välillä nauttimaan kahvista, kohtaamisista ja vauhdista.