Uniikit Uratarinat

Olin viime syksynä kokoustamassa meidän viestintätoimistojen hallituksen kanssa. Joku erehtyi jättämään siemenen itämään ja siitä se kaunis ajatus versoi. Parasta työssäni ovat ehdottomasti kokeilut. Mietin aina ilolla ensimmäisiä työpäiviäni MTL:llä, kun joku huikkasi minulle ”juokse vapaana villi lapsi”.

Ihanaa olla töissä paikassa, jossa kokeilu on suotavaa ja erehtyminen ok. Siinähän se koko kokeilukulttuurin ydin: tehdään paljon, joskus osuu kultaan, joskus mennään perse edellä puuhun. Jokaisesta oppii ja ainakin luovuus kuin oppimiskäyrä pysyy korkealla.

Ideasta helmeksi

Valmistelin jo viime keväänä meille virtuaalisia tapahtumia syksyksi. Olen varautunut hyvissä ajoin siihen, ettei korona poistu hetkessä keskuudestamme.

Mietin keväällä myös markkinointi- ja viestintätoimialaa, joka tulee ottamaan hittiä vielä syksyn aikana. Toki toivon, että vähemmän kuin uhkakuvissani. Pohjavire tuntuu olevan kuitenkin alakuloinen kentällä. Kaikki lohduttavat sanat tulevat siis tarpeeseen. Halusin järjestää tapahtumia, joiden kautta voin valaa uskoa kanssakulkijoihin.

Ihanaa, että se idea oli istutettu.

Uniikit Uratarinat

Lähdin työstämään ajatusta lyhyellä tekstillä, jonka avulla kosiskelin osaajia meidän jäsentoimistojen yhteisöstä. Olen todella iloinen, että niin moni oli halukas sparraamaan vertaisiaan tai sellaiseksi haluavia.

Saimme nopeasti kasaan hyvän poppoon ja todella laajalla repertuaarilla. On hovimestaristarista ja papista viestijäksi muuntautunutta. Elokuvaajasta ja historioitsijasta markkinointiin hypännyttä sekä Skotlannin nummilla digimarkkinoinnin puraisun tuntenutta. Uratarinat todellakin ovat kertojansa näköisiä ja uniikkeja.

On ihana päästä kuulemaan kuinka näistä tyypeistä tuli he.

Vielä mahtuu mukaan

Tervetuloa ammentamaan oppeja markkinointi- ja viestintäalan parhaimmistolta. Osallistu sparraussarjaan, jossa jokainen jakso on ainutkertainen mahdollisuus kohdata muita osaajia ja osaajiksi haluavia.

Etäkohtaamisen aikana kuulet mielenkiintoisen uratarinan ja saat vinkkejä oman osaamisesi tunnistamiseen ja kehittämiseen. Näitä etäkohtaamisia ei nauhoiteta. Jokainen jakso on yhtä uniikki kuin kertojansa. Yhden jakson pituus on noin 45 minuuttia, josta on varattu aikaa vapaaseen keskusteluun ja kysymyksille.