-
Ura rakentuu muutoksesta ja merkityksestä
Millenniaalit pysyvät keskimäärin 2,75 vuotta yhdessä työpaikassa. Tämä luku tuntuu nykyään osuvan varsin kohdalleen omalla kohdallani. Urani alkuaikoina viihdyin yhdessä työpaikassa peräti seitsemän vuotta, mutta viime vuosina olen etsinyt paikkaani lähes yhtä pitkän ajanjakson verran.
-
Hallittu kaaos – Uhka vai mahdollisuus?
Ensimmäinen askel kaaoksen hallintaan on pysähtyminen. Se voi tuntua epäloogiselta kiireessä, mutta juuri silloin, kun asiat alkavat levitä, tarvitsemme hetken kirkastamaan, mikä on oikeasti tärkeää.
-
Miksi ja miten ylläpitää verkostoja työelämässä?
Työelämässä verkostot ovat yksi arvokkaimmista resursseista, jotka voivat avata ovia uusiin mahdollisuuksiin ja auttaa uran kehittymisessä. Usein ajatellaan, että verkostoituminen on tärkeää vain työnhakuvaiheessa, mutta myös työssä jo olevien kannattaa pitää verkostonsa elinvoimaisina.
-
Portfolio: Viherväittämädirektiivi – Mikä se on ja miksi sillä on merkitystä?
Olet ehkä kuullut puhuttavan viherväittämädirektiivistä, mutta mitä tämä uusi EU-säädös oikein tarkoittaa? Kyseessä on merkittävä askel kohti läpinäkyvämpää ja vastuullisempaa markkinointia. Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran Excellence Finlandin blogissa.
-
Yhteisön ääni brändin voimavarana: Osallistamisen kultaiset säännöt
Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut brändit tuntuvat olevan kuin rock-tähtiä faneilleen, kun taas toiset jäävät yhtä etäisiksi kuin se yksi sukulainen, jonka nimeä et ikinä muista sukujuhlissa?
-
Miten yhteisömanageri luo arvoa?
Perinteinen, hierarkkinen johtaminen ei enää riitä, kun toimimme yhä useammin verkostomaisissa ekosysteemeissä ja yhteisöissä. Nämä yhteisöt syntyvät usein asiakkaiden ja kumppaneiden vapaaehtoisen osallistumisen pohjalta, ja niiden johtaminen vaatii aivan uudenlaisia taitoja.