Kuka olen

Hei, olen Lohiluoman Johanna. Tuottaja ja yhteisömanageri, jonka kipinä järjestämiseen syttyi jo teini-iässä, kun pyöritin limudiskoja koko kylän nuorille. Tuosta innostuksesta olen kulkenut pitkän matkan Metropolian ammattikorkeakoulun Kulttuurituottaja, YAMK -ohjelmaan, josta valmistuin vuonna 2024 erikoisalana luovan alan ja osallisuuden johtaminen.

Urani ensimmäisen vuosikymmenen keskityin B2C-asiakkaisiin. Olen nyt siirtynyt B2B-puolelle, mutta teen työtäni yhä ihmisille. Tällä hetkellä autan yritysjohdon ammattilaisia työskentelemään helpommin, paremmin ja tehokkaammin. Luon arvoa ja sitoutan yhteisöjä.

Olen hän, joka pitää pallon pyörimässä, olipa kyse sitten tapahtumien tuottamisesta livenä tai verkossa, brändin viestinnästä sosiaalisessa mediassa, tai strategioiden jalkauttamisesta käytäntöön. Kaikessa toiminnassani korostuu kyky nähdä sekä suuri kuva että yksityiskohdat, olenpa sitten sparraamassa puheenvuoroja tai kilpailuttamassa palveluntarjoajia.

Yhteisömanagerina luon arvoa ja elävöitän yhteisöjä. Teen jäsentemme tarinat näkyväksi ja autan heitä loistamaan. Ymmärrän, miten brändiuskollisuutta vahvistetaan ja kuinka yhteisön jäseniä aktivoidaan tuottamaan sisältöä, joka resonoi ja inspiroi.

Olen vauhdittanut kasvua myös toiminnanjohtajana lähes vuosikymmenen eri järjestöissä. Johtajana työskentelen aurinkoisella huumorilla ja aikaansaavalla otteella, pitäen työntekijät tyytyväisinä ja projektit raiteillaan. Minut tunnetaan rohkeana yhteisöjen rakentajana ja mahdollistajana, joka tuo tilaa ideoiden toteutumiselle.

Mitä teen pähkinänkuoressa

• Suunnittelen, kehitän, koordinoin ja toteutan toimintaa
• Analysoin, raportoin ja sopeutan
• Projektipäälliköin
• Jalkautan strategian toiminnaksi
• Huolehdin, että viesti löytää perille
• Pidän pallon pyörimässä

Tarkkemman cv:n sekä palautteita työkavereiltani, yhteistyökumppaneilta sekä pomoilta löydät LinkedIn:stä. ❤️